Home Най-популярните и безплатни Joomla разширения.

Най-популярните и безплатни Joomla разширения.

За да изтеглите някой от нашите продукти FREE, просто кликнете върху „Изтегляне“ бутона под всеки продукт описание.
Като алтернатива:

 • К2

  Версия: 2.4.1 (стабилен)
  Тип: Компонент опаковани с модули и модули
  Какво го прави:
  К2 е най-популярната мощен компонент за съдържанието Joomla!с CCK-подобни функции. Тя предоставя извън полето интегрирано решение с участието на богати форми съдържание на елементи (спомнете си за Joomla! Статии с допълнителни полета за член на изображения, видеоклипове, картинни галерии и прикачените файлове), вложени ниво категории, бележки, коментари, система за удължи т. форма база с допълнителни полета (подобно на CCK за тези, запознати с Drupal), мощен плъгин API за разширяване точка, категория и форми за употреба, ACL, редактиране на интерфейса, под-шаблони и много повече!

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „К2“!

 • AllVideos

  Версия: 3.3
  Тип: Plug-in
  Какво го прави:
  Най-добрите „всичко в едно медийно решение за управление на Joomla.Използване на приставката за вграждане лесно видеоклипове хоства на популярни услуги като YouTube, Metacafe, Vimeo (и много повече) във вашия Joomla! предмети или да я използва за възпроизвеждане на почти всички видео / аудио filetype директно от вашия сървър или на отдалечен сървър! Версия 3 е Joomla! 1.5 съвместим само.

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „AllVideos“!

 • Галерия Simple Image

  Версия: 2.2
  Тип: Plug-in
  Какво го прави:
  Добавяне на картинни галерии вътре в Joomla! предмети вече е супер-лесно и просто, като се използва магически „Simple Image Галерия“ плъгин. Той може да превърне всяка папка на изображения намира вътре в Joomla! уебсайта на решетка в стил галерия с хладен визуализации Лайтбокс. И всичко това с помощта на обикновен плъгин етикет като {} галерия myphotos {/ галерия}.

  Изтеглянена Джумла! 1.5Изтеглянена Joomla! 1.6Научете повече за „Simple Image Галерия“!

 • Ultimate Съдържание на дисплея

  Версия: 1.1
  Тип: Модул
  Какво го прави:
  В „швейцарски нож армия“ на всеки Joomla! професионалист! UCD-за краткосрочно може да донесе и показване на Joomla! предмети във всеки модул позиция по 3 различни начина. Обикновен (неподреден) списък формат, една Аякс кръстосано фейдъра или JQuery базирани cross-fader/slider!

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „Ultimate Content Display“!

 • Tabs & Slides [в елементи на съдържанието]

  Версия: 2.4
  Тип: Plug-in
  Какво го прави:
  Използвайте този плъгин за лесно добавяне на съдържание разделите и / или съдържание на слайдове в рамките на стандартния Joomla!изделия. В „раздели“ може да емулира много страници структура, а „пързалки“ подражават един акордеон, като структура, в рамките на статия страница!

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „раздели и слайдове [в елементи на съдържанието]“!

 • Tabs & Slides

  Версия: 1.0
  Тип: Модул
  Какво го прави:
  Използвайте този модул за организиране на други модули вътре в разделите и / или слайдове.Идеален за интернет портал, където много съдържание трябва да бъде събрана в по-малко блокове е възможно.

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „раздели и кадри“!

 • Simple Image Rotator

  Версия: 1.2
  Тип: Модул
  Какво го прави:
  Просто и око-бонбон изображение / банер кръстосано замирам ротатор за Joomla! маси! Това е лека JavaScript алтернатива на ротатори изображение Flash, които са най-пъти по трудни за прилагане и тежки в размер на файла. Използвайте го, за да завъртите изображения от дадена папка или банери, на хладно кръстосано замирам ефект.

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „Simple Image Rotator“!

 • Обикновено RSS Feed Reader

  Версия: 2.2
  Тип: Модул
  Какво го прави:
  Добавяне на RSS синдикирано съдържание вътре в Joomla! Сайтът е в момента супер-лесно и просто с „Обикновено RSS Feed Reader“ Модул от Следващ. Всичко, което трябва да направите е да въведете фуражи (RSS) URL адреси на уеб сайтовете, които искате да синдикат в настройките на модула, да редактирате съдържанието опции и публикуват модул в някои позиции!Можете дори да публикува няколко храни в същия модул например, филтриране в световен мащаб на фуражни продукти по дата!

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „Обикновено RSS Feed Reader“!

 • UberPageBreak

  Версия: 1.0
  Тип: Plug-in
  Какво го прави:
  UberPageBreak е прост плъгин можете да използвате за „прекъсване“ (разделяне) с вашия Joomla! предмети или К2 елементи в няколко страници, в един лесен и стилен начин. „Страницата чупене“ се извършва чрез използване на съществуващите „нова страница“ редактор бутон, който се появява в долната част на всеки файл (WYSIWYG) редактор полето или в Joomla! изделия или в K2 елементи.В плъгин пакети 2 готино оформления по подразбиране, списък и раздели оформление.

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „UberPageBreak“!

 • Disqus Коментари за Joomla!

  Версия: 2.2
  Тип: Plug-in
  Какво го прави:
  Disqus прави коментар по-лесно и по-интерактивни, докато се осъществява свързването сайтове и commenters в процъфтяваща общност дискусия. В момента правомощията на дискусия по хиляди блогове и сега с „Disqus коментар система за Joomla!“ плъгин от Следващият е лесно да се добави Disqus по всички Joomla! уеб сайт или блог!

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „Коментари Disqus за Joomla!“!

 • Последните Tweets

  Версия: 1.1
  Тип: Модул
  Какво го прави:
  А лъскав модул за извличане на Вашия Twitter статут на вашия Joomla!уеб сайт, по лесния начин. Просто настройте параметрите и публикуват модул. Можете дори да копирате модула в няколко екземпляра и ще изтегля последните туитове от различни потребители на уебсайта си (напр. в мулти-автор околната среда).

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „Последни Tweets“!

 • Google Ad Manager

  Версия: 1.0
  Тип: Модул & Plug-in
  Какво го прави:
  А модул и плъгин комбо лесно да интегрира рекламни карета, идващи от Google Рекламен диспечер в нито Joomla! 1.5 сайт. Тези две разширения направи процеса лесно и най-вече, те го направя на „правилното“ начин.

  Изтеглянена Джумла! 1.5Научете повече за „Google Рекламен диспечер“!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.